2010: Galleri Jansson

20 juni - 2 juli: Agneta Hultin och Ann Lehndal Skansen Svart på vitt
Agneta njuter av det långsamma, nästan meditativa, arbetet i mörkrummet. Kameran är analog, bilderna svartvita. Bilderna ska fånga känslor och uttryck.
Ann inspireras av den ljusa sommarnatten, eller av en gammal klänning sydd med omtanke och tålamod som är få förunnat i dag. Det är svartvitt och tekniken analog.

3 - 16 juli: Ulla JosefssonLjuva sommartid
Ulla är pensionär idag och finns i Bengsfors. I hennes målningar finns alltid blommor, träd och gärna barn. Hon vill förmedla den ljusa sidan i livet - poesi, drömmar, skönhet, glädje och förnöjsamhet.

17 - 30 juli: Siv Eng Robertsson och Kerstin Falk Gröna ögon - känsliga för rött
Kerstin är en genuin Hagforsbo med konst som livsintresse. Det ska gärna vara starka färger som rött, orange och limegrönt. Men ibland tränar Kerstin i bara vitt, grått och svart. På sistone många tulpantavlor.
Siv går för tillfället andra året på Geijerskolans måleri- och hantverksutbildning. Det som inspirerar henne är ljuset, färgerna, människorna, djuren och naturen.

31 juli - 15 aug: Roger GöthLitte uttå varje
Roger, född i Karlstad och autodidakt. Det handlar för det mesta om akvarell och gouage, även om han då och då också provar andra tekniker.


RSS 2.0